Trappen

Uw trap, onze passie!

Bent u op zoek naar een trap die perfect uw wensen én de sfeer van uw woning weerspiegeld?

Trappenmakerij De Spil werkt dagelijks gepassioneerd om droomtrappen te realiseren. Vanaf het eerste klantcontact, het opmeten, het ontwerp, het vervaardigen en tenslotte het plaatsen, steeds staan uw wensen centraal. Klantvriendelijkheid en perfectie tot in de kleinste details dragen wij zeer hoog in het vaandel.

Landelijke trappen

Elk huis straalt een unieke sfeer uit. De traphal is niet langer een noodzakelijke ruimte maar een plaats in de woning die de nodige aandacht en afwerking verdient. Hierbij hoort zeker een trap die tot in de puntjes en met veel oog voor detail is afgewerkt. Landelijk, sober, elegant, sierlijk met vloeiende lijnen of rustiek: elke stijl is ons eigen. Trappenmakerij De Spil maakt uw landelijke trappen op maat.

Moderne trappen

Een hedendaags en modern interieur vraagt om een uniek ontwerp waardoor de trap vaak als eyecatcher in het middelpunt van de belangstelling staat. Materialen en technieken worden vaak gecombineerd en bepalen zo het uitzicht van de trap. Veel gebruikte materialen zijn: massief hout, verlijmde panelen en RVS. Trappenmakerij De Spil maakt moderne trappen die uw interieur naar een hoger niveau tillen.

Zie onder ook de andere werkzaamheden waarmee Trappenmakerij De Spil U van dienst kan zijn.